Положителна е пробата за наркотици на водача, причинил катастрофата на пътя Русе - Кубрат

0
39-годишният водач е отчел положителен резултат за бензодиазепим
39-годишният водач е отчел положителен резултат за бензодиазепим Снимка: Дарик Радио / Архив

39-годишният водач е отчел положителен резултат за бензодиазепин

Положителна е пробата за наркотици на водача, причинил тежката катастрофа на пътя Русе - Кубрат, при която загина 36-годишен велосипедист.

Направената проба за употреба на наркотици на 39-годишния водач е отчела положителен резултат за бензодиазепин, предаде тази сутрин БНТ.

В джипа са пътували един мъж, две жени и едно 8-годишно дете. Не са пострадали сериозно. 

По случая е образувано досъдебно производство.

Пътят Русе - Кубрат вече е отворен за движение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    До &&&&$$$###
    Ей капут делиормански. Изкарай си кратуната от задника, прочети какво са писали хората, няколко пъти го прочети и тогиз коментирай.
  • 4
    5
    до 3
    От 2 седмици минимум се тръби из всички медии за ненадеждните тестове за наркотици и как реагират на всякакви лекарства. Кръвните проби показват, че тестваният е напълно чист, но дотогава си заклеймен от полиция и общество като "поредният убиец". Изписал си камара редове само в опит да обиждаш и то за абсолютно нищо. Представям си какъв тъжен и неудовлетворен живот трябва да водиш, за да се държиш по подобен начин.
  • 5
    4
    До долния цурвул
    Само потвърждаваш мнението ми за матряла.
  • -4
    3
    &&&&$$$###
    Раздвоеният,не се прави на луд...извинявай,луд си! Такива луди като теб- без книжка и автокаруци доживотно! Ясно е що за изрод си. А и наркоман също,ясно е А и потенциален убиец на пътя,и това е ясно. И всичко е ясно за изроди като теб.Кво заклеймяване,бе,урод,убит е човек.Естествено,за лайнари като теб велосипедистът не е човек,а странно същество. Защитаваш,как не,още отсега защитаваш маслото дрогиране и дрогираните,които и без дрога са си лайнари като теб!Такива като теб са мат'риал само за канализацията на кенефа!
  • 5
    2
    Раздвоен
    Ами ако теста е от тия дето се оказа, че не са съвсем точни. Когато излезе кръвната проба и е положителна тогава да го заклеймяват. Не го защитавам ама масово матряла не си ползва кратуната за друго освен да пази равновесие.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари