Полицията затваря част от главния път Русе - Варна заради протеста довечера

0
Въвежда се обходен маршрут от 17:30 часа
Въвежда се обходен маршрут от 17:30 часа Снимка: МВР / архив

Въвежда се обходен маршрут от 17:30 часа

Във връзка с разрешение за провеждане на митинг-протест днес полицията ще ограничи движението по главния път Русе - Варна в района на Разград.

Между 18:00 и 18:30 часа Районно управление - Разград предприема мерки за опазване на обществения ред и недопускане на инциденти и пътни произшествия.

Временна промяна в организацията на движението се въвежда от 17:30 часа на 25 август до отпадане на необходимостта както за тежкотоварния трафик, така и за леките автомобили.

Чрез изграждане на контролно-пропускателни пунктове полицейски служители ще указват обходен маршрут за преминаване на водачите Шумен – Лозница – Трапище – Разград /по бул. "Априлско въстание" и път III-204/ - обратно към път I-2.

ОДМВР - Разград призовава гражданите да планират придвижванията си и да спазват указанията, дадени от полицейските служители. При необходимост да търсят допълнителна информация на тел. 084 660577 – дежурен РУ - Разград.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Край няма...
    Крайно време е да се измисли закон, който да инкриминира блокирането на пътищата! Кой какъвто проблем има - и дай да отровим живота и нещастниците, тръгнали за някъде. Като ония безработни селяндури от Цалапица, дето вече повече от месец обикалят половин България в търсене на телевизионни камери , че да ги дават по телевизора. Сега и тия делиорманци - що да не направим мръсно на хората, тръгнали на почивка към морето, и нас да ни дават по телевизора!!! Русенци, тръгнали към почивката си ли да им изчистят въздуха?! Отврат!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари