Полицейска акция в русенско заведение

5
Полицаи откриха наркотици в клиенти на заведението
Полицаи откриха наркотици в клиенти на заведението Снимка: Google

Служители от Първо РУ са открили и иззели наркотици при полицейска акция в русенско заведение.

Проверката се е състояла на 17 август.

Около 16:30 часа при проверка в заведение на ул. Христо Г. Данов в Русе полицаите откриват огледално парче стъкло, върху което е имало бяло прахообразно вещество, под формата линийки и тънка тръбичка.

Един от присъстващите, 38-годишен мъж, е заявил пред служителите, че веществото е амфетамин и е за негова лична употреба.

При личен обиск  на 23-годишна жена, която също се е намирала в заведението, в козметичен  несесер в дамската й чанта пък е открит полиетиленов плик с цип. В него имало бяла бучка с неправилна форма и бяло прахообразно вещество. Жената твърдяла, че веществото е сложено там от нейния приятел, 38-годишния мъж.

Направените проби с полеви наркотест на откритите вещества са дали положителни реакции за  амфетамин / метаамфетамин. Установеното е документирано и по случая е образувано досъдебно производство.

В хода на полицейските действия е извършен личен обиск и на друга жена на 36 години. В раницата й е намерена суха тревиста маса и гриндер. Полевия наркотест на тревата е дал реакция за марихуана. Установеното е документирано и случая е предаден на разследващ полицай.

Срещу 36-годишната е образувано бързо производство. При проверките и установяването на самоличността на други лица в заведението криминалистите са открили суха тревиста маса в джоба на тениската на 24-годишен мъж.

Тестът на сухата тревиста маса реагирал на марихуана. Този случай също е документиран и материалите по него са предадени на разследващ полицай, който е образувал срещу 24-годишния бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари