Полицаи спипаха на магистрала „Тракия“ кърджалиец, отвлякъл детето си

0
Мъжът е разбил входната врата в детска градина в Кърджали и взел принудително 5-годишното си дете от детското заведение
Мъжът е разбил входната врата в детска градина в Кърджали и взел принудително 5-годишното си дете от детското заведение Снимка: БГНЕС

Мъжът е разбил входната врата в детска градина в Кърджали и взел принудително 5-годишното си дете от детското заведение

Мъж на 37 години, разбил входната врата в детска градина в Кърджали и взел принудително 5-годишното си дете от детското заведение, е установен и задържан при съвместни действия на Областните дирекции на МВР в Кърджали и Пловдив днес, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Кърджали.

Сигналът за произшествието е подаден около 9:00 ч. на тел.112. По първоначални данни мъжът е разбил врата в детската градина, заплашил персонала, взел 5-годишното си дете и отпътувал в неизвестна посока с лек автомобил „Хюндай“. Незабавно е задействан целият състав на Районното управление в Кърджали, автомобилът е подаден на съседните областни дирекции на МВР. Пловдивски полицаи установили и спрели колата на автомагистралаТракия“. В момента бащата, детето и бабата по бащина линия, са в Районното управление в Раковски. Предстоят съвместни действия за задържането на мъжа и конвоирането му до Кърджали. Образувано е досъдебно производство по текстове от Наказателния кодекс за хулиганство и предстоят процесуално-следствени действия под надзора на Районната прокуратура.

От полицията коментираха, че мотивите за деянието тепърва ще се изясняват, след като мъжът бъде конвоиран в Кърджали, предаде БТА.

През настоящата година на територията на област Кърджали не е имало друг подобен случай.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари