Полицаи с различна сексуална ориентация се обединиха в синдикат

1
Идеята за създаването на профсъюза е на Петромир Генчев от Враца
Идеята за създаването на профсъюза е на Петромир Генчев от Враца Снимка: bTV

Идеята за създаването на профсъюза е на Петромир Генчев от Враца

В средата на 2022 г., по времето на кабинета „Петков“ bTV разказахме за инициативата на полицая Петромир Генчев от Враца да бъде създаден синдикат на служителите на МВР за равенство и интеграция. Идеята е тя да защитава правата на хората с различна сексуална ориентация, които работят в министерството.

Очакването на Генчев беше да се срещне с тогавашния ресорен министър Бойко Рашков. Тази среща обаче никога не се състоя.

Една година чакахме, докато беше служебно правителство на власт – те имат съвсем други отговорности, нямаше причина да искаме срещи. Времето е пред нас – когато може. Знаете, че има много проблеми в нашата система и някои са много по-належащи. Влизаме в положение“, коментира в предаването „Тази неделя“ инициаторът за създаването на профсъюза.

По думите му срещата с Рашков не се е състояла заради оставка на правителството на Кирил Петков.

Генчев все още е не е търсил среща с новия министър на вътрешните работи Калин Стоянов, но се надява че рано или късно такава среща ще се състои.

Синдикатът го има, регистриран е, ние функционираме. Тази среща е важна, за да могат да се повдигнат въпросите относно добри европейски практики. Много разговори съм провел с колеги, естествено неофициални, защото ги е срам да се оплачат от тормоз. Повечето са жени“, уточни Петромир Генчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    11
    Мильо обратния
    https://postimg.cc/PCwctN0t ******** Полицаите са п*дераси! Запознайте се с "Лъвче (https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%9B%D1%8A%D0%B2%D1%87%D0%B5-104114916059712/)" - най-новото НПО в България, което се бори за правата на полицаите-п*дераси. Родната полиция явно не я смущава фактът, че НПОто използва официалната емблема на българската полиция. Най-накрая става ясно защо родните полицаи всяка година така усърдно охраняват "прайда" и содомитите, които ходят на него. Те са "техни хора"
  • 4
    10
    До Кроманьонците тук
    Намерете си кой да ви првевжада: https://youtu.be/gdXHq8FrfHI. Аре у лево
  • 1
    9
    Do Ivo
    На село на бустаня може и така. Там където обаче се уважават науката и законите не. Та стой си на село. Никой не ти пречи. Остани си пръчка.
  • 12
    8
    Ivo
    Каква генетика,бе,какви хромозоми?Уважавам различните,но да са в полицията,в министерства,че и синдикат да си имали,айде,Навьн...те трябва да са зА пример,бе льольо смотан!
  • -8
    7
    Eххх
    Голям кеф е да се чете колко късопишешщи има в Руся :D И никой от тях не познава генетиката и по-точно хромозомните разлики. Остане си такива идиоти - те са нужни на умните. Трябват да вършат идиотските неща.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари