Полицаи направиха изненада на дете от Русе

37

Днес Косьо става на 11 години!

Полицаите изненадаха Косьо с полицейска торта и подарък за рождения ден

"Косьо (Константин) е син на нашия колега Ивайло Емилов, който е оперативен дежурен в Първо РУ и отглежда сам детето си. Като впрочем е невероятен и баща, и полицай!", споделя Даниела Малчева в социалната мрежа.

Колегите на Ивайло днес направиха изненада на Косьо, с полицейска торта и подарък за рождения ден. Първоначално идеята бе да го сюрпризират в дома му, но след "кратко оперативно проучване" стана ясно, че децата от класа му и родителите им са се уговорили да отидат в парка, където (на открито и при спазване на епидемичните норми - проверено!) да си направят индивидуални снимки за албум по повод завършването на 4-ти клас.

"И ето, че едната изненада доведе спонтанно до втора. Тъй като Косьо и голяма част от неговите съученици са наши възпитаници по програмата "Детското полицейско управление", колегите инспектори от детска педагогическа стая също се организираха вчера спонтанно и днес изненадаха своите млади "колеги", с които, заради ситуацията с коронавируса, прекъснаха заниманията си.

Кратката среща бе много емоционална, но и оползотворена за мини беседа, в която полицаите припомниха на децата основните съвети за безопасност през лятната ваканция. Така днешната инициатива се превърна и в символично закриване на учебната година на детските полицейски управления при ОДМВР - Русе.

Със светлини и сирени от страна на полицаите, и с ръкопляскания от страна на учениците, те се разделиха с надеждата, че в началото на идната учебна година ще се срещнат отново в нормални обстоятелства.

А, на Косьо пожелаваме да е жив и здрав, все така любознателен и енергичен!

Може би един ден ще стане част от нашите редици..."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари