Хванаха жена от Русе да краде колбаси от магазин в квартал "Дружба"

0
Охранител е забелязал как жената прибира различни видове колбаси в дамската си чанта
Охранител е забелязал как жената прибира различни видове колбаси в дамската си чанта

Охранител е забелязал как жената прибира различни видове колбаси в дамската си чанта

Бързо производство за кражба от магазин е образувано срещу 66-годишна жена от Русе, заловена от охраната на хипермаркет при опит да напусне търговския обект без да плати.

Според информация от пресцентъра на МВР - Русе, на 23 септември в 13:25 часа служители на Първо РУ са изпратени в магазин на бул. "Христо Ботев" в Русе, откъдето е постъпила информация, че охраната е задържала жена с незаплатени хранителни стоки от асортимента на търговския обект.

На място униформените са установили мъж, служител от охранителната фирма и 66-годишната жена, за която той обяснил, че по-рано на камерите за видео наблюдение в търговската зала я е забелязал как прибира различни видове колбаси в дамската си чанта, а след това е преминала през касовата зона, като не ги е поставила на лентата и съответно не ги е платила, а се е отправила към изхода. Отнетата стока е на стойност 188.92 лева.

Сигналът е документиран от полицията, като по описа на Първо РУ е образувано бързо производство за извършеното престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари