Ограбиха ученик в квартал "Дружба"

2
14-годишното момче било ограбено на паркинг пред жилищен блок
14-годишното момче било ограбено на паркинг пред жилищен блок Снимка: Архив

14-годишното момче било ограбено на паркинг пред жилищен блок

В Първо РУ - Русе се разследва сигнал за грабеж, извършен вчера срещу 14-годишния син на русенка.

Според сигнала, около 14:30 часа, прибирайки се от училище на паркинг пред блок в русенския кв. „Дружба - 3“, момчето е било пресрещнато от трима непознати младежи. Те започнали да го разпитват дали има пари, да ги вади веднага и да им ги дава.

Момчето се опитало да се защити, но те го изблъскали и той паднал на земята. След това го накарали да се изправи, да извади всичко от джобовете си и да им го предаде.

Когато се изправил, двама от младежите го хванали за ръцете, а третият започнал да бърка в джобовете на якето му. От вътрешен джоб той извадил и взел сумата от 25 лева.

Сигналът е документиран от служители на Първо РУ, като по случая е започната работа в хода на образувано досъдебно производство, с оглед данни за извършено престъпление по чл. 198, ал. 1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    8
    До 092
    Викана е полиция при конфликти с тях нееднократно! Момчетата буквално са като примати. Ясно се вижда една резервираност в действията на отзовалите се полицай. Приказки от типа " те са много отмъстителни, боксьорчета и т.н." Трева се пуши направо пред магазинчето на блока. Едно демонстративно чувство за безнаказаност.
  • 7
    7
    лондон фелтъм
    Навсякъде има гета като Моленбек . Русе не е толкова освинен както повечето големи градове. Държавата може лесно да реши проблема със разпасаните стига да иска.
  • 6
    6
    До 4
    Да си пр@ост, е като да си умрял всички около тебе страдат, но ти не го разбираш. Та ти си показателна извадка ! В другите квартали има не по-малко наркомани ! Общо взето са в целия град и такива случаи ще зачестевят, ако е се вземат мерки!
  • -7
    5
    Слава ТерорyZZшлямистан
    Нашите рулямски братя от квартал Селеметя славят РоZZия по всички останали квартали!
  • 3
    4
    Слава Русия
    Дружби Чародейки най скакапаните квартали само Мангали наркомани селяндури и тия квартали не са в Русе крайни квартали сa.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари