"Полицаи" глобяват за секс на плажа

0
Спипаните летовници били принудени да заплатят от 20 до 50 лева глоба
Спипаните летовници били принудени да заплатят от 20 до 50 лева глоба

От вестник „Стандарт“ сигнализират за фалшиви полицаи, които дебнат на плажа в „Златни пясъци” и глобяват подпийнали туристи за секс или уриниране върху пясъка.

Находчивите измамници чакали под чадърите по тъмно, за да хванат някого в крачка след излизане от многобройните увеселителни крайбрежни заведения. Спипаните летовници били принудени да заплатят от 20 до 50 лева глоба.

Измамниците са разчитали, че хванатите в крачка, ще се засрамят и няма дори да си помислят да поискат квитанция за наложената им санкция.

Само че с двама млади германци мошениците ударили на камък. След като прибрали от единия 25 лева, а от другия 32, чужденците се усетили и подали жалба във варненското 5 РПУ.

Немците дали много добро описание на мнимите полицаи. Още същата вечер истинските полицаи хванали нарушителите, докато фалшивите дебнат в тъмното за новите си жертви. Задържаните са 36-годишен варненец, криминално проявен, и 27-годишен мъж от Самоков. Срещу двамата е образувано досъдебно производство.

От полицията припомниха, че преди месец по същия начин са били спипали други двама псевдополицаи от Варна и Костинброд. Те принудили 21-годишен датчанин да им даде 30 лева на 17 юли, след като го хванали, докато се облекчава невъзмутимо на една от централните алеи пред хотел в курорта.

Туристът се оплакал в районното полицейско управление в комплекса, че здравеняците го обрали и се представили за полицаи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари