Поискаха 92 000 лева да "оперират" дъщерята на русенец, склониха на 1000!

0
На бащата било заявено, че е необходима спешна операция на дъщеря му, на стойност 92 000 лева, но той разполагал само с 1000
На бащата било заявено, че е необходима спешна операция на дъщеря му, на стойност 92 000 лева, но той разполагал само с 1000 Снимка: Дарик Варна

Пореден удар извършили вчера в Русе телефонните измамници, които стават все по-нагли и ненаситни.

Около 19.00ч. в полицията е получен сигнал от И.П. на 76 години, че около 16.30ч. на домашния му телефон е позвънил непознат за него мъж, който се представил за доктор, чието име не разбрал и му обяснил, че дъщеря му е пострадала при взрив на газова бутилка на лек автомобил.

Казал му, че трябва да й бъде направена спешна операция, за която са необходими 92 000лв. И.П. казал, че има само 1000лв и му било наредено да ги сложи в плик и да излезе пред къщата, където ще го чака човек от здравната каса.

Излизайки, в двора на къщата го чакал непознат мъж на възраст около 50-60г., висок около 160см, светла кожа, като не може да посочи нищо повече по описанието му на който предал исканата сума. По случая е образувано досъдебно производство.

Източник: Вестник Бряг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари