Погребалният агент Георги Енев остава под "домашен арест"

0
Той е лице, лишено от морални задръжки, мотивира се съдът
Той е лице, лишено от морални задръжки, мотивира се съдът Снимка: Георги Димитров, NOVA

Определението е окончателно и не подлежи на жалба и протест

Обвиненият за измами с погребални услуги Георги Енев остава под домашен арест, постанови Софийският градски съд, с което измени определената от първата инстанция гаранция от 10 000 лв.

"На Енев е повдигнато ново обвинение за измама на повече лица при продължавано престъпление и задържането му под домашен арест не надвишава разумната продължителност. Освен това е завишена и опасността от извършване на престъпление, тъй като от материалите по делото е видно, че той е лице, лишено от морални задръжки", мотивира се съдът, предаде БГНЕС.

Определението е окончателно и не подлежи на жалба и протест.

Енев е обвиняем след случая, при който в землището до гробищен парк на село Клисура бяха открити човешки останки. Стана ясно, че за едно от лицата, чиято самоличност бе установена, синовете на починалия платили на Георги Енев сумата от 1000 лева за кремация, а след това получили урна, за която обвиняемият твърдял, че е прахът на починалия възрастен мъж.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари