Разкриха още незаконни погребения, свързани с траурния агент Георги Енев

0
Открити са още три тела в гората край село Клисура
Открити са още три тела в гората край село Клисура

Открити са още три тела в гората край село Клисура

Нови случаи с незаконните погребения разкри bTV . Открити са още три тела в гората край село Клисура. Така общият брой става 16.

Зловещата измамна схема е на погребалния агент Георги Енев, който съдът остави за постоянно в ареста. Целият регион е ползвал неговите услуги. Той е имал два офиса на погребалната си агенция.

Близки на починали са се обръщали към него, за да може покойниците да бъдат кремирани, затова са му плащани около 1000 лева. Вместо това той ги е погребвал незаконно.

Десетки са жалбите в столичната полиция на хора, които смятат, че са станали жертва на измамната схема. Разследването ще отнеме време, тъй като трябва да бъдат идентифицирани всички намерени останки.

Първоначално Георги Енев е заявил пред разследващите, че незаконно е погребал около 50 души, но след това при разпита му пред съдия той се е отрекъл и е заявил, че няма нищо общо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари