Почивай в мир, красавице!

1
Още не мога да повярвам, че не си сред нас
Още не мога да повярвам, че не си сред нас

Жените, подчиняващи живота си на желанието да приличат на жива кукла Барби, вече са с една по-малко.

Известната с пищните си форми Кристина Мартели почина едва на 23 години на операционната маса. Организмът й не издържал поредната пластична операция, пише Блиц.

Тъжната новина за смъртта на Кристина потвърди нейната приятелка Ейми Андерсън, която също е с визията на Барби. "Почивай в мир, красавице! Още не мога да повярвам, че не си сред нас", написа тя в социалните мрежи. 

Приятели на Кристина разкриват, че през последните месеци тя била направо полудяла по това да уголеми задните си части. Именно това и поискала да направят по време на пластичната операция - лекарите трябвало да вкарат пълнеж, който се оказал изключително опасен и довел до фаталния край.

Приживе Кристина признава, че е преживяла 100 пластични операции, за да се докара до сегашния си вид.

"Казвам се Кристина Мартелли и станах много популярна сред социалните медии, заради моите форми! Аз съм френско-италианско дете от 90-те, което е израснало в Квебек, Канада. Причината за всички мои операции е просто, защото исках да направя така, че тялото ми да изглежда различно, да се усъвършевн и не съжалявам за нищо. Когато бях малка, не харесвах как изглеждам. Гледах как жените си правят пластични операции и изглеждат красиви. Реших да опитам и аз и ми харесва", разказва приживе Кристина.

Постепенно тя се превръща в истинска звезда в социалните мрежи, например в Инстаграм последователите й са над 600 хиляди. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари