Почина любимец на зрителите от "Игри на волята"

4
Тодор Киряков е издъхнал преди няколко дни на 72-годишна възраст
Тодор Киряков е издъхнал преди няколко дни на 72-годишна възраст

Бизнесменът от година се бореше с тежко онкологично заболяване

Една от легендарните личности за туризма в Царево - Тодор Киряков е издъхнал преди няколко дни на 72-годишна възраст, научихме от Флагман.бг

Киряка, както го наричаха всички познати, от близо година се бореше с тежко онкологично заболяване и вече виждаше лъч надежда.

През януари обаче е бил повален от Ковид-19. Лекувал се е в домашна обстановка в жилището си в родния Димитровград. В последните дни на месеца състоянието му се влошило рязко и се наложило да бъде хоспитализиран. Починал е на 31 януари, а малко след това е бил погребан от най-близките си.

Тодор Киряков е собственик на комплекс „Марая“ в Царево, който приютява популярното риалитиИгри на волята“. Той имаше неповторимо излъчване и продуцентите му делегираха право да бъде иконом и често се появяваше в ефир. Киряка се превърна в любимец не само на участниците, но и зрителите на предаването.

Той е роден в Хасково през 1950 година, работил е в Свиленград и Слънчев бряг, собственик е на едно от най-популярните заведения в Димитровград – „Киряка“, а също така и на хотелския комплекс в Царево, където прекарваше цяло лято.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари