Почина бившият кмет на Стамболийски Иван Яков

0
Лекарят е издъхнал след година борба с коварна болест
Лекарят е издъхнал след година борба с коварна болест Снимка: УМБАЛ Каспела

Лекарят е издъхнал след година борба с коварна болест

Починал е бившият кмет на община Стамболийски Иван Яков. Той си е отишъл вчера, след като повече от година се е борил с коварна болест, съобщи вестник "24 часа".

Иван Яков беше избран с подкрепата на СДС и управляваше Стамболийски в мандата 2003-2007 г. Той е роден през 1962 г. в Пловдив. Завършил е медицина в същия град, след това специализира УНГ.

Образование

Завършва Медицински университет Пловдив през 1989 г. Своята специалност Оториноларингология придобива през 1995 г. През 2009 г. придобива магистърска степен по Здравен мениджмънт.

Квалификации

  • Член на Български лекарски съюз, Българско национално сдружение по оториноларингология, хирургия на глава и шия и Българско ринологично сдружение;
  • Участие в множество международни и български конгреси и курсове по специалността.

Биография

Д-р Яков е работил в Многопрофилна болница за продължително лечение и рехабилитация Стамболийски, Комплексен онкологичен център Пловдив, завеждащ отделение в МБАЛ ''Свети Пантелеймон'' Пловдив и МБАЛ Тримонциум. От 2011 г. до момента е част от екипа специалисти на УМБАЛ Каспела. Владее писмено и говоримо френски език.

Поклон пред паметта му!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари