По улиците на Мадрид....със сноуборд

0
Бурята "Филомена", която връхлетя части от Испания, включително Мадрид, заснежи улиците на града. Докато за някои лошото време и рекордно ниските температури са проблем, други видяха в това възможност
Бурята "Филомена", която връхлетя части от Испания, включително Мадрид, заснежи улиците на града. Докато за някои лошото време и рекордно ниските температури са проблем, други видяха в това възможност Снимка: bTV

За някои лошото време е проблем, за други се оказа възможност

Бурята "Филомена", която връхлетя части от Испания, включително Мадрид, заснежи улиците на града. Докато за някои лошото време и рекордно ниските температури са проблем, други видяха в това възможност.

Един от възползвалите се от ситуацията е известният скейт и сноубордист Дани Леон, разкрива bTV

Той записа атрактивен клип, в който показа сноуборд уменията си по известни локации в испанската столица - катедралата "Алмудена", прочутата търговска улица "Гран Вия", както и площадите "Сибелес" и "Калао".

Леон не изпусна "златния" шанс да се понесе по снега на места, които обикновено са оживени, но в момента студът е сковал.

Звездата от Мостолес - мадридско предградие, е един от водещите скейтбордисти в света, с призови места на състезания като Световните серии, Far N High, Back To The Streets, Sosh Фрийстайл и Mystic Sk8.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари