По-хубав филм не съм гледал!

0
И аз ги търсих тези записи, не е само Хаджигенов търсач - заяви бившият министър
И аз ги търсих тези записи, не е само Хаджигенов търсач - заяви бившият министър

ЗАД КОЛОНИТЕ, С ЛЮБОВ И БЛУДСТВО

Депутатът от ГЕРБ и бивш министър на МВР Младен Маринов най-после преживя рядкото щастие да се запознае с храбрите действия на служителите си по време на потушаването на на миналогодишните протести.

Миналата година той неколкократно каза, че не е видял насилие над мирни демонстранти, но вчера най-после с усилията на политици и оперативно интересни служители кадрите от Епопеята зад колоните на МС станаха публично достояние, пише Сега.

От септември 2020 до вчера Младен Маринов много искал да види такива видеокадри, но служителите му криели записите, НСО не давали от техните камери нищо - и затова Маринов така и не можал да види с очите си какво се случи в онези паметни часове по време на Епопеята зад колоните на МС.

Маринов досега имал достъп само до любителски клипчета, на които нямал доверие, искал да види нещо автентично с щемпела на силова институция.

"И аз ги търсих тези записи, не е само Хаджигенов търсач - заяви бившият министър и боди-позитивист Маринов. - Щастлив съм, че видях най-после колко мъжки са работили моите момчета и момичета зад колоните. Това, което видях, ме кара да се гордея още повече с работата си в Министерството на вътрешните работи. Момчетата досега са крили записите от скромност. Те искат да останат такива, каквито са - безименни герои, отдали всичките си сили за опазването на обществения ред и сигурността в страната. Сега, когато гледам как те са се били като лъвове с вързаните в белезници нарушители, велика гордост изпълва гърдите ми и чувствам, че ще стана още по-изпъчен и благообразен, отколкото съм в момента".

Маринов сподели още:

"Още по-голяма е гордостта от моите служители, когато виждам, че в боя не е имало никаква дискриминация. Всички виждаме на тези кадри, че стройна колежка с руса грива рита нарушител зад колоната наравно с мъжете. Нашите кавалери възпитано ѝ правят място, за да може и тя да раздвижи кубинките, както казваме на професионален жаргон. После виждаме още прояви на кавалерство, когато младите яки мъже влачат за косата нарушителка, а после проявяват нежност, като малко блудстват с нея, което също е невиждан героизъм за един униформен от мъжки биологичен пол. Вижда се как нарушителката се опитва да съблазни моите служители и да ги подкупи телесно с красотата на младото си тяло, но нашите служители остават хладнокръвни и продължават да я галят и блудстват професионално, нито не спират да ритат и мятат като чували с картофи другите вързани с белезници нарушители. Дрехите на младата нарушителка са в много неприличен вид за публично събитие, било то протест или бой с белезници. Това че е с белезници не означава, че е освободена от гражданското си задължение да поддържа пристоен външен вид. Някой от моите полицаи да сте видели да се разголва така? Не! Те остават напълно облечени през цялото време, колкото и да са се възбудили. Тези хора заслужават държавна награда и обществено признание от най-подробен вид.

Повече такива филми трябва да се прожектират, за да ни накарат да се замислим като общество!", смята квадратният човек, джентълмен и просто българин, който никога не лъже.

Маринов така се издул от гордост, че едвам успял да се прибере у тях си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари