Адвокатът на майката на Митко: Полицаите в Германия не издирват Рангел Бизюрев

0
Антоанета Николова: Искаме да видим заповедта за издирването на Рангел Бизюрев
Антоанета Николова: Искаме да видим заповедта за издирването на Рангел Бизюрев

Антоанета Николова: Искаме да видим заповедта за издирването на Рангел Бизюрев

40 дни след убийството на 24-годишния Димитър от Цалапица семейството му твърди, че не получава никаква информация по случая. Протестите не стихват, само за миналата седмица те бяха четири.

„Хората с основание са разтревожени. В един изключително дълъг период от време този човек не е докаран в България. Ако има издадена европейска заповед, считам, че 40 дни са изключително дълъг период от време, в който едно лице, което пребивава на територията на ЕС, да бъде локализирано, задържано и върнато, за да търпи наказание“, коментира пред bTV Антоанета Николова, адвокат на майката на Димитър.

„Заповедта за арест може да бъде предоставена, ако прокурорът разреши. Днес сме се разбрали да подам молба до прокуратурата и да поискаме да я видим, защото тя стои някак имагинерно“, каза още Николова.

„Майката на Димитър ми сподели, че има близка в Хамбург, която е отишла в полицейския участък там, за да поиска информация дали заподозреният Рангел Бизюрев се издирва. Хората са проверили и са ѝ казали, че нямат данни в тяхната информационна система това лице да се издирва“, разказа още адвокат Антоанета Николова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Някой, на когото му е писнало
    Е като не го търсят германците в Германия, нещо да са виновни пътуващите между Пловдив и Пазарджик нормални хора, че им тровят тези живота. Видя се в един репортаж как някакъв от тия селски кресльовци размахва плакатче и крещи на невинен човек в една кола, явно искащ да продължи пътя си. 40 дни развяват едни черни тениски из България с нови и нови искания. Най-вече искания да ги отразяват медиите, вманиячени на тема да влизат в новините. Ами то медиите са виновни, но на всички ни писна от тия!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари