Пиян шофьор издрънка 3 литра боза, за да се замаскира!

0
От голямото количество течност, която изпил за кратко време, получил сърдечна криза
От голямото количество течност, която изпил за кратко време, получил сърдечна криза

40-годишен мъж, хванат от пътни полицаи да шофира пиян зад волана, бил изпратен в спешния център в Дупница, за да му вземат кръв за алкохолна проба.

Пияният шофьор обаче решил да се посъветва по телефона със свой приятел как може да намали промилите, за да не стигне до съд. Приятелят му дал съвет да изпие 3 литра боза, пише Struma.bg.

За да спаси кожата, 40-годишният дупничанин изпил "предписаната" му доза и пристигнал в Спешен център. В момента, в който влязъл, се тръшнал в ръцете на лекарите. От голямото количество боза получил подуване на корема и качил кръвната захар до стойности, които могат да се отразят пагубна на организма му. Лекарите се видели в чудо. Нищо не помогнало след извършените манипулации. От голямото количество течност, която изпил за кратко време, получил и сърдечна криза и с опасност за живота пациентът е транспортиран за столична клиника.

С цената на 3 литра боза и опасност за живота пияният шофьор се отървал да не дава кръв за алкохолна проба.

Наскоро пък в спешния център пристигнал мъж със счупено кокалче на пръста на едната си ръка. Дежурният лекар го разпитал при какви обстоятелства е получил травмата. Пациентът бил разговорлив и въпреки болката си разказал историята: "Скарахме се с балдъзата, сестрата на жена ми. Хванахме се гуша за гуша и в един момент тя грабна тигана от масата и се опита да ме фрасне по главата, предпазих се с ръка и ето ме сега при вас." Дежурният лекар изпратил бития пациент при ортопеда д-р Сотир Каралийски, който наместил кокалчето и гипсирал ръката на бития от балдъзата си пациент.

Източник: Struma.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари