Пиян мъж с тротинетка се блъсна в кола на улица "Борисова"

1
Получил е фрактура на ключица и рамо
Получил е фрактура на ключица и рамо Снимка: iStock

Получил е фрактура на ключица и рамо

На 5 август в 15:48 ч., чрез ЕЕН 112, в ОДМВР - Русе е постъпил сигнал за ПТП с пострадал в района на кръстовището ул. "Борисова" и бул. "Н.Бозвели" в Русе.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група. Извършен е оглед, при който е документирано, че 33-годишен мъж, управляващ електрическа тротинетка с марка "Кааbo Wolf Warrior“, движещ се по улица "Борисова", най-дясно на платното за движение, е предприел маневра - завиване наляво /в посока бул. Н.Бозвели/ и се блъснал в предна дясна врата на лек автомобил с марка "Тойота Авенсис Версу", управляван от 40-годишен, който по същото време е преминавал през кръстовището по ул. "Борисова" в посока към гарата.

В резултат на ПТП е пострадал мъжът, управлявал тротинетката. При преглед му е била установена фрактура на ключица и рамо.

Случаят е документиран. Двамата водачи са изпробвани за алкохол с техническо средство, като резултатът на шофьора на автомобила е бил отрицателен, а на мъжа с тротинетката положителен – 1.33 промила.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на сектор „Пътна полиция“ - Русе и се изясняват причините за ПТП. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари