Кола блъсна мъж с електрическа тротинетка в квартал "Родина"

1
До инцидента се е стигнало при извършване на обратен завой / снимката е илюстративна /
До инцидента се е стигнало при извършване на обратен завой / снимката е илюстративна /

До инцидента се е стигнало при извършване на обратен завой

Вчера, около 17:40 ч., на улица "Лозен планина" в Русе, в района до блок "Скъта", се е случило пътнотранспортно произшествие между лек автомобил и електрическа тротинетка.

Според първоначалната информация, 35-годишен мъж, шофиращ "Фолксваген", е предприел маневра за обратен завой в дясна пътна лента, навлизайки в лявата, където се е движел 25-годишен мъж с тротинетка. В резултат на това се е стигнало до сблъсък между двата автомобила, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР - Русе.

При инцидента е пострадал водачът на тротинетката, който е настанен в болница с фрактура.

Причините за произшествието са в процес на разследване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    5
    до номер 4
    Пиши на български език!!!
  • -12
    4
    пишмияжката
    bahti kalnitbata mi to v zatvora ne e tolkova lo6o we cql den i no6t 6a ebe6 na kristali femine cigan4eta ko ne
  • 4
    3
    🖕🖕🖕🤣😂🤣
    Пожелавам на педераста, който ми изтри коментара да блъсне 5 г. кретенче с тротинедка и да изкара 6 месеца килии и после 4 г. затвор. И да мисли през цялото това време, колко тъп педераст е.
  • 17
    2
    янкомикура
    В резултат на това се е стигнало до сблъсък между двата автомобила....При инцидента е пострадал водачът на тротинетката...
  • 14
    1
    🤬🤬🤬
    трием коментари вече ? и вие станахте мафиотско наведена клоака. ами и аз ще ви изтрия от инфо източниците си и ще пропагандирам активно никой да не ви посещава сайта. мафията и педерастите да ви дават парите, които със сигурност ще загубите вбъдеще.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари