Петролът рязко поевтиня

9
Инвеститори коментираха, че са обнадеждени от преговорите за прекратяване на огъня между Русия и Украйна, което е и основна причина за резкия спад
Инвеститори коментираха, че са обнадеждени от преговорите за прекратяване на огъня между Русия и Украйна, което е и основна причина за резкия спад

Петролът загуби близо една четвърт от стойността си след най-големия скок в цената си от 14 години насам

 За първи път от началото на кризата в Украйна барелът суров петрол спадна до под 100 долара, предаде БГНЕС

След информацията, че Съединените щати и Европа може да спрат купуването на руски петрол, цената на горивото достигна пика си от близо 140 долара.

Инвеститори коментираха, че са обнадеждени от преговорите за прекратяване на огъня между Русия и Украйна, което е и основна причина за резкия спад.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    Константин Попов
    А кога ще свалят цените по бензиностанциите
  • 1
    8
    до 7
    Ако имаш капчица мозък ще разбереш какво казвам, но очевидно нямаш, и ходиш да се редиш на опашки :)
  • 2
    7
    до 6
    Разбрах! Ще минат седмици докато поевтинее. Хайде сега да ми обясниш логистичните особености на това, че бензинът скача веднага след като скочи и петрола на международния пазар. Що се правиш на компетентен?
  • 4
    6
    до 2
    2-3 седмици. Когато цената на борсите пада, пазарната пада след няколко седмици, заради логистични особености. Когато цената на борсите се вдигне, веднага се вдига и пазарната, поради едни други особености.
  • 5
    5
    Ко? ... Не! ... Кога?
    Бензиностанция "Петрол" - А-95 е 2,99 лв./1 л, днес 15 март заредих бензин. Преди седмица, когато големите опашки обраха утайките в цистерните, си беше същата цена. "Петролът рязко поевтиня" - поевтинял ...? Колко да е поевтинял? Сигурно щото е под ... 3-те лева за литър!? Засега, но докога!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари