Петър Волгин слиза от ефира на БНР

1
Водещият по националното радио бе номиниран за евродепутат и излиза в отпуск
Водещият по националното радио бе номиниран за евродепутат и излиза в отпуск Снимка: Петър Волгин / Facebook

Водещият по националното радио бе номиниран за евродепутат и излиза в отпуск

Във връзка с номинацията му за кандидат в изборите за Европейски парламент водещият на предаванията "12 плюс 3" и "Политически НЕкоректно" по програма "Хоризонт" Петър Волгин е в платен отпуск, считано от 8 април. Това съобщиха в понеделник вечерта от БНР.

Докато Волгин е в отпуск, водещ на предаването "Политически НЕкоректно" ще бъде Силвия Великова.

На 1 април варненската структура на "Възраждане" номинира четирима души за листата на партията с кандидати за евродепутати - Станислав Стоянов, Рада Лайкова, Петър Волгин и Виктор Папазов. Днес стана ясно, че и русенската структура на "Възраждане" е номинирала четиримата за кандидати за евродепутати.

Миналата седмица от ефира на БНР Волгин заяви, че обмисля предложението и ще съобщи скоро дали ще се кандидатира за евродепутат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Такааа
    Мисля, че сега е момента на мястото на Волгин да се изявява онова врякащо и късокрако джудже Ася Пенчева. На Волгин рейтинга му го знаем. Дай да видим г-жа Пенчева какъв рейтинг и слушаемост ще направи.
  • 1
    1
    Иван
    Изроди.много големи подлоги
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари