Такъв хайдутлук в България май не е имало в историята ѝ

2
Бай ти Ганю, знае как се европеизира България. Акъл не му давайте, а отваряйте кесиите
Бай ти Ганю, знае как се европеизира България. Акъл не му давайте, а отваряйте кесиите

 Герб и компания са изградили за себе си комунизма, който не успяха да изградят чрез БКП

Спомнете се онази среднощна поява под снежинките на измамникът Борисов вечерта на 4 април след изборите. Онези отчаяни брътвежи, при които той предлагаше някому мир. Обръщаше се към не назован някой на когото предлагаше мир. Ами той много добре знаеше какви ги е вършил и предлагаше на идващите да не казват истината.

Предлагаше да се приложи максимата гарга на гарга око не вади. Да ама служебното правителство се оказа че не са гарги. И какво научихме днес. Ами онова дето Борисов го наричаше усещане за корупция било в пъти по реално от усещането. Такъв хайдутлук в България май не е имало в историята ѝ, а тя никак не е била вода ненапита. Досега 8,5 милиарда раздадени авансово, ей така, без обществени поръчки, на обръчите от фирми на управляващите. Дадени, ей така, с обещание, че ще се свърши нещо, ама как и кога ще видим.

И тук не влизат парите изтекли от ББР, не влизат 3 милиарда за руския поток. Към тези 8,5 милиарда, ако прибавим и онези над 10 милиарда, минали през формалните обществени поръчки със само един кандидат, както беше изборът на Гешев, Герб и компания са изградили за себе си комунизмът, който не успяха да изградят чрез БКП. Бай ти Ганю, знае как се европеизира България. Акъл не му давайте, а отваряйте кесиите.

Петър Бояджиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари