Украински камион прегази пешеходец в Бяла

1
Пешеходец загина до бензиностанция в квартал "Гара Бяла"
Пешеходец загина до бензиностанция в квартал "Гара Бяла" Снимка: БГНЕС / Архив

Пешеходец загина до бензиностанция в квартал "Гара Бяла"

Пешеходец е загинал след удар от товарен автомобил в района на град Бяла, Русенско. Това съобщи регионалният говорител на МВР в Русе Даниела Малчева.

Сигналът за инцидента е подаден в 18:41 часа тази вечер. Пешеходец е загинал в района на кръстовището до бензиностанция в квартал "Гара Бяла", което е част от главния път Бяла - Велико Търново.

Според първоначалната информация товарен автомобил с украинска регистрация, управляван от 51-годишен водач, е блъснал пресичащ пътното платно 62-годишен пешеходец, който е загинал на място.

На местопроизшествието се извършва оглед. Изясняват се причините, довели до инцидента.

Движението по главния път в района на произшествието е затруднено и се регулира от полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    11
    Marinka borisova
    Здравейте хора ние сме семиството на загинали я вьв момента е на свобода този боклук но ние няма да го оставим така ште си плати
  • 5
    10
    Алооо,
    как се пресича главен път? Като на село... ама не е село! Пиян ли е бил, като е тръгнал да си ходи дома?! И с тъмни дрехи, по тъмно... Сега украинеца виновен! Ами ако беше друг - пак така ли щяхте да плюете. Не че обичам украинските шофьори, но нека си говорим истината. То преди години друг шофьор го отнесе, защото селския автобус е излязъл без "Стоп". И сега всички си патим от недомислието на тази "пита" сложена точно след дълъг наклон!!!
  • -2
    9
    Farting Bull 🦬💥
    Ако загиналият пешеходец беше циганин, всички щяхте да благославяте украинския шофьор, украинците и Украйна .
  • 6
    8
    .........
    Ха,сега този изверг го настанете в луксозен хотел с джакузи!!!!!"Помогнете на човека"Все още ли мислите да толерирате пияните украински тираджии?????
  • 18
    7
    плюс минус до кмета
    Нека една от първите задачи на кмета да е звуково и въздушно обезопасяване на бул."България" спрямо кварталите около него В доста европейски държави, когато основни пътища преминават през населени места около пътищата има изградени прозрачни прегради с нарисувани птици по тях. Така хората се пазят и от шума, и от изгорелите авто газове. Сега безбройните тирове от и към границата тровят русенци с шум и изгорели газове.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари