Пенсионер спечели от лотарията, защото си забрави очилата

1
80-годишният мъж редовно играел с едни и същи числа, но никога не печелел
80-годишният мъж редовно играел с едни и същи числа, но никога не печелел Снимка: DPA

80-годишният мъж редовно играел с едни и същи числа, но никога не печелел

Пенсионер от английското село Хатън, графство Дербишър, забогатя благодарение на забравените си очила, съобщи „Дейли Стар“, цитиран от БГНЕС.

80-годишният пенсионер Денис Фаусит, който цял живот е работел като миньор и строителен работник, редовно играе на лотарията и обикновено във фишовете записва рождените дати на хората от семейството.

Когато за пореден път решил да опита късмета си, той установил, че си е забравил очилата. Затова се оставил на машината за случайни числа да му попълни билета.

На следващия ден отишъл да си купи сутрешните вестници и помолил служителите на магазина да проверят резултатите от тегленето. Оказало се, че мъжът спечелил 116 100 хиляди лири. Петте изтеглени числа съвпаднали с написаните в билета му.

Англичанинът първоначално не повярвал на късмета си и веднага се обадил на дъщеря си, щом се бе прибрал у дома. Той я помолил да се отбие навръщане от работа и да провери отново билета му.

75-годишната съпруга на късметлията – Ан, споделя пред медиите, че когато разбрали за късмета, не танцували от радост заради възрастта си, но се почерпили малко с уиски и ликьор. А когато ограниченията за коронавируса отпаднат, семейството планира да организира голямо парти.

Със спечелените пари двойката планира да ремонтира къщата и да обнови градината. Ан иска да купи нова печка и матрак, а Денис търси нов телевизор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари