Пенсионер в Малайзия стана милионер след странен сън

2
Мъжът сънувал две числа - 1592 и 4412
Мъжът сънувал две числа - 1592 и 4412

Мъжът сънувал числа, с които на другия ден играл на лотария и спечелил близо 5 милиона долара

68-годишен малайзиец сънува кошмар и стана милионер, спечелвайки от лотарията, съобщи „Сън дейли” (The Sun Daily), цитиран от БГНЕС.

В ужасния сън, който се привидял на пенсионера, той е бил ограбен от престъпници. В същия кошмар обаче той видял две числа - 1592 и 4412. Човекът решил да ги използва, за да играе на лотарията и купил билети за три тегления наведнъж. Това решение му донесе печалба от 22,8 милиона малайзийски рингита ($4,7 милиона).

Пенсионерът загуби ума и дума: той беше сигурен, че кошмарът трябваше да бъде предвестник на загуба, а не на щедра награда. Той взе печалбите си едва седмица по-късно, тъй като искаше да сподели радостта с децата си и чакаше пристигането им в Малайзия. Мъжът планира да даде на децата част от паричната награда, надявайки се, че те ще могат да се разпореждат правилно с тях.

По-рано беше съобщено за жител на Канада, спечелил повторно в рамките на 13 месеца джакпота от лотарията. През август 2021 г. той удари джакпота от един милион канадски долара, след което отново участва в тегленето и отново стана победител.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари