Пенчо Милков: Скъпи русенци, дойде време за равносметка

1
Празнично обръщение на кмета на Русе
Празнично обръщение на кмета на Русе

Празнично обръщение на кмета на Русе

Пенчо Милков направи обръщение към русенци за Коледните и новогодишните празници.

"Скъпи русенци,

Дойде онова време в годината, в което освен да се даряваме един друг с подаръци, си правим равносметка за стореното през годината. Нека погледнем назад и благодарим за малките неща, които са стопляли сърцата ни, но без които животът ни няма да бъде пълноценен.

В навечерието на коледните и новогодишните празници да си пожелаем да бъдем здрави и по-смирени. Нека мирът да не напуска сърцата ни, а домовете ни да са винаги изпълнени с искрите на семейното щастие.

Обичайте повече, бъдете обичани и благословени!", пожела на всички кметът на Община Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    18
    Човек
    Равносметката е боклуци стоящи с години, включително и в централната част - видимо заястояли мръсотии, кал, цигари , остатъци от опаковки, бутилки и всевъзможен друг отпадък по тротоари, ъгли между тях и улиците, градинки и други пространства в кварталите между блоковете, които очевидно са натрупвани с повече от година и се увеличават, косене въпреки боклуците в тревата и още по-голяма свинщина в резултат, изоставени с години и останали и така през "мандата" паркинги, вкл. в централната част - например при блок "Поп Харитон" - с дупки, липсващ асвалт, ограмни локви, кал, връсотия, която при сухо време постоянно е във въздуха на облаци прах, неподдържани и осрани, ордаскани, изпочупени и неремонтирани спирки. Също множество стари, изсъхнали, опасни за харата дървета, стоящи с години /чакало се сигнал и тогава се задействали съответните отговорни другари/. Спорта в града, вкл. уличищния е в плачевно състояние, извън грубиянските и нищо добро носещи за децата т.нар. спортове - МММ-ци, борци и др. подобни....спирам, че деня няма да ми стигне... всеки който може да вижда и мисли е наясно.
  • 1
    17
    Пънчи
    Ша си одя па тъй ми убоу!Идин мандат да скарам ощи,да упрая сайвануту,да устая на дичата маичка. Келепирец вещи.малку!Ни ми са дава кокаля 🥺
  • -4
    16
    ВИК Русе
    МАЧКАЙ ПЕНЧОООУУУ !!! И не се навеждай, че русенци са зад теб!
  • 4
    15
    Анонимен
    Тоя е кмет на пенсионерски град.Един огромен старчески дом е града
  • 19
    14
    Равносметка за 2022
    Не се прави любов с подчинена в работния кабинет, защото жената може да посети кабинета. После развод в друг град, преселение на село, живот с любовницата, изкупуване на ливадите на селото, и голям Резил. Не благодаря. Не излиза СМЕТКАТА.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари