Пенчо Милков похвали Русе пред южнокорейския посланик Ли Хо-шик

0

Милков запозна дипломата с икономическия профил на Русе и потенциала за инвестиции

Работна среща проведоха кметът на Община Русе Пенчо Милков и посланикът на Южна Корея Н. Пр. Ли Хо-шик. Милков запозна дипломата с икономическия профил на Русе и потенциала за инвестиции, както и със съвременното развитие на града и общината, съобщиха от там.

Русе е културно-историческа и дори духовна столица на Северна България, а също и целогодишна туристическа дестинация, която има своето славно минало, но и своето бъдеще“, сподели кметът и подчерта усилията на местната администрация да насочи вниманието на държавата към североизточния регион. Посланик Хо-шик беше впечатлен от богатата история на Русе. Обсъдени бяха възможностите регионът да бъде рекламиран с цел привличане на повече южнокорейски туристи.

Области, в които Русе и Южна Корея имат реална възможност да разширят партньорството си, са културата, туризма и инвестициите в IT-сектора, стана ясно по време на срещата. Бяха коментирани двете години на изолация, които са възпрепятствали възможностите за задълбочаване на двустранното сътрудничество. Сред повдигнатите теми бяха тези за побратимяване на Русе с южнокорейски град и създаване на по-тесни икономически връзки на регионално ниво.

Посланик Ли Хо-шик благодари за поканата на кмета на Община Русе да посети знакови събития от културния и спортния календар на града.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    11
    Оффф
    Загубил се този дето трябва да го хвали, та наш Селфин сам взел да се хвали и изтъква. Виж си града в какво състояние е и тогава говори.
  • 6
    10
    Чудна работа?
    Как ли въобще е стигнал Н. Пр. Посланикът до Общината през "Водния цикъл"? Как ли не е хлътнал в някой изкоп? Да не би с хеликоптера да е кацнал под прозореца на Кмета? Сигурно заради визитата на азиатеца вчера все още не бяха затворили ул. "Хан Крум" към Общината?
  • 16
    9
    Насакото Яката
    Японският посланик арх. Веикато Ниготури също беше впечатлен от състоянието на градската инфраструктура на Русе и награди кмета Милков с почетното звание "Кондом на годината".
  • 6
    8
    дебел хуй
    лилипут го пегват о зади ,надали думка ,сиг не му дават и циците да пипа ,но с крадени парици по разни спинозни жрици и ромеите могат да практикуват кекс
  • 13
    7
    NEZAVIJDAM
    Съжелявам го този лилипут. Да се разведе в Свищов, и да го изгонят в поломието. Тези крадени парици като свършат и ЕКО КЕКС о ЛОЖКАТА ще му бие шута.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари