Пъзели с Дора Изследователката

0
Поредна книжка от поредицата излиза у нас
Поредна книжка от поредицата излиза у нас

Поредна история за малките читатели излиза на 29 юни. Книгата от поредицата с Дора Изследователката.

"Моята първа книжка с пъзели" е вдъхновяващо преживяване за всички дечица, навършили 3 годинки. Книжката съдържа пет пъзела с участието на добре познатите герои и приятели на Дора.

Децата могат да ползват изображенията под всеки пъзел като ориентир, а накрая ще прочетат получените истории и ще се забавляват със случките в тях. Освен че е увлекателна, книжката предизвиква въображението, способността за концентрация и визуалната памет на малките палавници и ги кара да изпитват удовлетворение, че са постигнали нещо сами.

Проектът на MTV и канал „Никелодеон“ има шест номинации и една награда „Еми“, а днес култовата анимационна героиня и нейните приятели владеят въображението на дечица от 3 до 9-годишна възраст по всички краища на света.

Книжките за будното момиченце са богато илюстрирани и преливат от забавни случки и интересни факти, които превръщат четенето във вълнуващо преживяване. Лъскавите стикери и картинки за изрязване ангажират вниманието на дечицата, поощряват активността им и развиват творческия им усет.

Източник: DNES.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари