Първи кадри от челния удар на пътя Русе - Бяла

2
Шофьор загина, двама души са тежко ранени
Шофьор загина, двама души са тежко ранени Видео: Русе Медиа

Челен удар взе жертва на пътя Русе - Бяла.

Два автомобила са се ударили на завоя преди 9-ия километър след изхода от Русе.

По предварителна информация лек автомобил „Субаро“ с великотърновска регистрация се е движил в посока Русе, когато се е блъснал челно в микробус „Мерцедес“, пътуващ в обратна посока. При удара водачът на „Субаро“-то е загинал на място. Очевидците, пътували след него, казаха, че ударът е бил много жесток. Те споделиха, че не е имало изпреварване, а най-вероятно водачът на автомобила е сякъл завоя и е навлязъл в насрещното движение, информира Русе Медиа.

На място са изпратени екипи на полицията, пожарната и две линейки. Водачът на „Мерцедес“-а и пътник в едната от колите са откарани в болница с политравми в тежко състояние.

При сблъсъка колите са изхвърчали към жп линията, която минава в непосредствена близост. Движението на влаковете не е спряно, но е имало забавяне заради катастрофата в разписанието на влака, който е минавал в този момент оттам. Заради инцидента е въведен обходен маршрут за леки автомобили: Две могили – Иваново – Кривина и обратно. Тежкотоварните МПС изчакват на място. Трафикът се регулира от „Пътна полиция“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    daskal
    Завой, безумен трафик, ограничение 70 км в час, непрекъсната линия. Какви ли са причините за ЧЕЛЕН сблъсък?
  • 5
    2
    Минчо
    Пътят в този участък си е муцка, спортистите са много. Вие слепи ли сте? Не може все нещо друго да е виновно, само не и малоумника зад волана, лека му пръст. все пак
  • 18
    1
    Е, ми така ...
    Още един ще го пишем на сметката на "Пътят - Убиец", а за починалия - Бог да го прости! ... да му берат греха Безхаберниците, от които зависи построяването на читав път!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари