Партия "Възраждане": Българи са заплашвани и бити на границата с РСМ

1
Сред потърпевшите е и депутатът в 47-ия и 48-ия парламент Ангел Георгиев, твърдят от партията
Сред потърпевшите е и депутатът в 47-ия и 48-ия парламент Ангел Георгиев, твърдят от партията Снимка: Фейсбук

Сред потърпевшите е и депутатът в 47-ия и 48-ия парламент Ангел Георгиев, твърдят от партията

От партия "Възраждане" съобщиха, че български граждани са били заплашвани и бити на границата с Република Северна Македония. Сред потърпевшите е и депутатът в 47-ия и 48-ия парламент Ангел Георгиев, твърдят от партията, предава БНР.

Георгиев е заснел с телефона си кадри от границата. Във видеото, публикувано във Фейсбук, се вижда опашка от автомобили. Георгиев съобщава, че с часове коли не са допускани да преминат.

След като гражданин се приближава към него и се оплаква, че човек от автомобил с българска регистрация е въведен в сградата на граничната служба, депутатът прави опит да потърси информация за причината. Униформени служители се приближават към него със заповед да спре телефона, той отказва и се вижда борба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари