Парадът на ретро автомобили в Русе ще бъде на 3 юни

1
Инициативата е съпътствана с атрактивна шоу и музикална програма
Инициативата е съпътствана с атрактивна шоу и музикална програма Снимка: БТА

Инициативата е съпътствана с атрактивна шоу и музикална програма

Парад на ретро автомобили и мотоциклети ще се състои на 3 юни.

Събитието се организира от Авто – мото клуб „РусчукЪ“ с финансовата подкрепа на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“ и партньори от бизнеса, като преминава под егидата на Община Русе.

Парадът ежегодно събира в Русе над 100 колекционери на класически возила от България и Румъния. Ретро автомобилите и мотоциклетите дефилират по централните улици на града, след което многобройните зрители от страната и чужбина имат възможност да разгледат и да се снимат с класическите бижута на четири колела. Експертно жури оценява автомобилите и връчва награди в различни категории. Публиката също гласува за своя фаворит.

Инициативата е съпътствана с атрактивна шоу и музикална програма.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари