Отнеха лиценз на гинеколог, правил секс с пациентки, за да им покаже G-точката

1
Гинеколог доведе две от пациентките си до оргазъм, за да им покаже къде се намира G-точката им
Гинеколог доведе две от пациентките си до оргазъм, за да им покаже къде се намира G-точката им

48-годишен гинеколог доведе две от пациентките си до оргазъм, за да им покаже къде се намира G-точката им. Държавният здравен комитет на Охайо лиши д-р Курт Фрьолих от лиценза му за работа.

Първият път когато Фрьолих стимулира сексуално пациентка е през 2010 г. С Пациент 1 специалистът Фрьолих е работил около три пъти в месеца. Първия път, когато тя отива при него като пациент, тя изчаква след редовния гинекологичен преглед и задава въпроси за възбудата при жените и G-точката. Вместо да направи снимка, за да й покаже, Фрьолих слага ръкавиците обратно на ръцете си и „просто й показва къде е.“

Фрьолих, казва: „Не я стимулирах до оргазъм тотава.“

Според документите, следващия път, когато той се среща с Пациент1, той я стимулира до оргазъм.

Д-р Фрьолих призна, че впоследствие, Пациент 1 е питала отново д-р Фрьолих за G-точката си. Д-р Фрьолих призна, че той я е стимулирал да оргазъм в една от стаите на болницата, в която работи.

Д-р Фрьолих свидетелства, че около една седмица по-късно, той е имал сексуална среща с Пациента1 в болницата, където са осъществили и полов акт. Д-р Фрьолих още свидетелства, че те са сложили край на връзката си на следващия ден.

Фрьолих е имал „кратка връзка“ с втората си жертва през 2012 г. Фрьолих уточни, че те не са правили секс, но той й „дал“ единоргазъм.

Източник: lifebg.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари