Освен турските и цигански партии очаквайте и арабски

0

Годината е 1876. Един народ се напъва да скъса веригите на робството. Вдига се на въстание, потушено с кръв, с много кръв от поробителя. Башибозукът от албанци, турци и ислямизирани българи, цигани, и един Господ знае какви още не подминава майките, бременните, децата. Избити са по възможно най-жестокия начин. И днес още в Батак кръвта им стои по стените.

„Отново погледнахме грамадата от черепи и скелети пред нас. Забелязахме, че всичките са малки….

Всички скелети бяха облечени само с женски ризи. Те всички бяха жени и момичета…“ – пише Макхаган.

Сто и четиридесет години по-късно у нас само тая година се създадоха нови две противоконституционни партии – ДОСТ и „Българско национално обединение“, която излъчи кандидат за президент, определящ се като помак… Тия партии винаги са с на пръв поглед благородни имена – „за права и свободи“, „за свобода и достойнство“, „национално обединение“. И уж са за българско национално обединение, а говорят за турци, помаци, цигани, българи. А аз си мислех, че всички сме българи. След като и прапрабабите, и прапрадядовците ни са родени тук. Да не говорим, че етнос помак не съществува.

Не казвам, че хората от тоя или оня етнос в България са лоши. Но ни говорят за обединение, а постоянно ни разединяват. В учебниците ни вкараха турски и цигански народни приказки, при всяка образователна инициатива, свързана с циганите, идеята е не те да станат по-грамотни, а се набляга върху това, че са различни, че са цигани, на съхраняването на традициите им. С две думи никога да не се почувстват българи.

В същото време в страната ни нахлуват орди от чужденци с напълно различни от нашите култура и традиции. Правителството прие поправки в конституцията само и само да им издава по-лесно статути, задължи кметовете да ги заселват, строи им лагери.

В края на 2013 г. професор Петър Иванов от Центъра за демографска политика съобщи, че България се топи с осем души на ден. По думите му над 50% от новородените нямат за майчин език българския.

Цели села в България изчезват, населението на повечето градове също намалява. Само последните няколко дни цяло семейство умря от глад, момченце на 2 г. от недохранване. Постоянно се съобщава за петчленни семейства, преживяващи с 4 лв на ден, виждаме деца, които никога не са получавали коледни подаръци, живеят без ток в 21-ви век. И после наглите ни управници ни говорят за ценностите на тоя 21-ви век… Цинизъм и безочие.

Докато ние изнемогваме и полудяваме от недоимък, те се загрижили за… чужденците?! Вярвате ли?! На тях не им пука за съседите, които са ги хранили като деца. Петя Георгиева от Харманли показва в едно видео ГОЛЯМАТА ДАЛАВЕРА С „БЕЖАНЦИТЕ“. Разказва какво са подписали още през 2010 години нашите хубавци – да се вкарват лица от Ориента и Африка, да се осигурят учители по езици, за които дори не сме чували. И всичко това струва пари! Говори за увеличаване бройката на персонала в Държавна агенция за бежанците с около 3 пъти.

На всичкото отгоре си имаме и БХК, чиято единствена цел е да се унищожи всичко българско и родно. Казвам ви го като човек, който лично ги е търсил за помощ, както и много други. Но уви, ние сме българи и не сме техен контингент.

И като се наплодят пришълците (в това ги бива), които правителството ни вкарва, кой мислите ще управлява България?! Очаквайте първата арабска, афганистанска, иракчанска, сирийска или не знам каква партия най-късно до средата на 2018.

ПС: В галерията съм приложил скрийншот от профила на споменатия кандидат за президент Кемил Рамадан. Винаги съм си мислел, че „ЗАВИНАГИ“ е една дума…

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари