Островът на Франсис Форд Копола отваря за туристи

0

Любителите на красивите плажове вече имат още една превъзходна възможност за незабравима ваканция – на острова на носителя на Оскар Франсис Форд Копола. Режисьорът на „Кръстникът” отваря за посетители частния си остров край Белиз.

Корал Кей се намира на 8 мили от брега на Пласенсия, Белиз и предлага тиха и спокойна почивка на своите 2 акра земя. Буквално за 5 минути сте на брега на океана, пише Economic.

Уединението ви е гарантирано тук, а недалеч – на 20 минути с лодка се намира друг курорт на фамилията Копола - Turtle Inn.

На Корал Кей  има две къщички, в които могат да се настанят до 12 човека. Край и във тях има достатъчно удобства – хамаци, шезлонги, маси за пикник, външни душове, канута, забавления за възрастни и деца. За гостите се предлага и екипировка за риболов и гмуркане.

Двойка икономи – Алберто и Полин, се грижат за прехраната на посетителите – от местни ястия от Белиз до всякакви морски специалитети.

На острова няма телевизори, но има пълно покритие с безжичен интернет и мобилна връзка.

По желание на гостите може да се ползват спа услуги, риболовен тур и курс по гмуркане.

Двете къщички носят имената „Морско конче” и „Голявата къща” и стая може да се наеме на цени от 895 до 1869 долара, без включени данъци.

Освен Корал Кей и Turtle Inn, семейната компания The Family Coppola Resorts включва още Blancaneux Lodge в Белиз, La Lancha в Гватемала, Palazzo Margherita в Италия и Jardin Escondido resorts в Аржентина.

Източник: Economic.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари