Оставят децата на пияната майка

0
Социалните не смятат да отнемат децата на скандалната русенка
Социалните не смятат да отнемат децата на скандалната русенка

Пияната майка от Русе ще продължи да живее с децата си и засега социалните не планират да й ги отнемат, твърди България днес.

Нетрезвата Мария Димова скандализира обществото, след като в социалните мрежи се появи клип с нея.

Във видеото русенката е пияна, пуши пред едногодишното си дете и псува брутално. Обстановката около нея е повече от потресаваща - Мария е седнала на земята до детето си, а около нея са разхвърляни боклуци.

"Социалните отдавна наглеждат семейството, но не са открили проблеми при отглеждането на децата. В дома им е топло, има печка и легло. Инспекторите са преценили, че няма риск за подрастващите. Пиянската история се е разиграла преди време, но клипът се появява едва сега. Друго важно уточнение е, че семейството са българи, а не цигани, каквито предположения циркулират в публичното пространство", коментираха източници на вестника от най-големия крайдунавски град.

"Ти си най-долният боклук!", "Признай си, бе, признай си пред хората, виж се!" и "Боклукът си остава боклук! ", са част от репликите, които се чуват от гласа зад кадър. Снимащият мъж обвинява Мария, че е лека жена и е спала с 15 мъже, и я обижда, че е грозна. Тя изобщо не му мълчи и на нападките му отговаря с грозни псувни и това пред погледа на стресираното си дете.

"Клипът е качен от бившия ми мъж в създаден от него мой фалшив профил. Той го е правил. Не отричам - бяха пийнала доста и затова се е получило така. Но това няма да се повтори никога повече. Съжалявам много. Ако можех да върна времето назад, никога няма да го направя това нещо. Искам да гледам децата си - те не са нито гладни, нито голи и боси, имат си абсолютно всичко", разкая се пияната майка, която живее в русенския квартал "Средна кула".

Въпреки прочувствените й обяснения Мария и децата й ще бъдат зорко следени от социалните служби в града, информира "България днес".

Законът винаги защитава майката в България и трябва да се стигне до големи крайности, за да бъдат отнемани деца.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари