Оставката на Валери Симеонов ще облекчи ситуацията

1
Това каза пред журналисти лидерът на „Атака“ Волен Сидеров
Това каза пред журналисти лидерът на „Атака“ Волен Сидеров Снимка: БГНЕС / Архив

Оставката на Валери Симеонов е решение, което ще облекчи ситуацията, ще призова премиера Борисов и Цветан Цветанов да си кажат мнението.

Това каза пред журналисти лидерът на „Атака“ и председател на ПГ на „Обединени патриотиВолен Сидеров преди заседанието на коалиционния съвет между ГЕРБ и „Обединени патриоти“, предаде Агенция „Фокус“.

„Цялата държава се занимава днес с настроенията и изнудванията на един човек“, каза той по адрес на вицепремиера Симеонов. По думите му на мястото на вицепремиера Валери Симеонов трябва да бъде поставен пак човек на Патриотите и правителството няма да пада.

„Той вече според мен прекрачва границата на допустимото и би трябвало да се произнесат и Борисов и Цветанов. Ще ги призова като вляза вътре как се отнасят към обвинението, че премиерът е диктатор", заяви още Сидеров и посочи, че това са думи на Валери Симеонов.

Сидеров заяви, че „Атака“ ще подкрепи оставките на тримата министри Нанков, Радев и Московски. „Смятам, че те са логично понасяне на последици и отговорности, както се прави и по никакъв начин не ги оспорвам“, заяви още Волен Сидеров.

Попитан дали ще освободи поста си председател на ПГ на „Обединени патриоти“, Сидеров посочи, че това ще направи само, ако групата бъде оглавена от най-интелигентния човек в републиката и в Източна Европа – Валентин Касабов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари