Волен Сидеров поиска "незабавно свикване" на коалиционния съвет

1
До края на деня Валери Сименов трябва да подаде оставка
До края на деня Валери Сименов трябва да подаде оставка

Председателят на парламентарната група на "Обединени патриоти" и лидер на "Атака" Волен Сидеров поиска "незабавно свикване" на коалиционния съвет, който до края на деня да разгледа въпроса с недопустимото поведение на Валери Симеонов и незабавната му оставка като вицепремиер. Това се казва в съобщение, разпространено от прецсентъра на "Атака".

Малко по-рано днес Валери Симеонов даде да се разбере не смята да подава оставка. Той каза още, че оставката му е политическо решение, което може да бъде взето от коалиционния съвет. В него участват премиерът Бойко Борисов, съпредседателите на "Обединени патриоти" Волен Сидеров, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов и председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

В момента има протест на майките на деца с увреждания пред Министерския съвет. Няколко неправителствени организации поискаха оставката на вицепремиера, след като миналата седмица пред партийната си телевизия СКАТ той обяви, че проектозаконът за хората с увреждания е опит "да се угоди на кресливи майки с уж болни деца".

"В 21 век физическото отсъствие на премиера Бойко Борисов от страната не пречи да бъде осъществена конферентна връзка с него и той да участва в коалиционния съвет, макар и от разстояние", се казва в позицията на Волен Сидеров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари