Патриотите се канят да изгонят Сидеров?

0
Красимир Каракачанов: Сидеров може да става и да си ходи
Красимир Каракачанов: Сидеров може да става и да си ходи

Коалацията ”Обединени патриоти" трудно ще оцелее, Волен Сидеров може да бъде отстранен като лидер на ПГ, тъй като не събира депутатите от месеци, а след отстраняването на “Атака” двете други партии ВМРО и НФСБ могат да продължат заедно - това предположиха вчера лидери на ВМРО.

"Шансът "Обединени патриоти" да оцелеят като коалиция не е голям. Не искаме да го отстраняваме Сидеров като председател на парламентарната група, но той не я събира", каза сутринта министърът на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов. По думите му евентуално напускане на лидера на "Атака" няма да застраши правителството. Каракачанов вече заяви, че “Сидеров може да става и да си ходи”, пише вестник СЕГА.

Като при ядрения взрив сме - натрупва се критична маса и избухва. Така заместник-председателят на ВМРО и на парламентарната група на "Обединени патриоти" Искрен Веселинов описа отношенията в коалицията. Той видя два сценария, ако коалицията се разпадне – самостоятелно участие на трите партии или коалиция на ВМРО с НФСБ.

“Групата не се събира. Нямаме общи позиции, формираме ги буквално в зала на база на присъстващите колеги. Всичко е насипно и коалицията не работи от шест месеца поне – това е факт", каза още Веселинов

“Засега не се очертава коалиционен съвет. Особено при тези отношения. Защото пък тогава аз трябва да слагам синя каска, а не искам да се изживявам като умиротворител”, заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов. Сидеров за пореден ден не се появи в парламента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари