Оспорвани битки между футболни отбори от русенски предприятия и фирми

2
Работническият турнир по мини футбол се осъществи с подкрепата на Община Русе и е организиран от Българска работническа федерация "Спорт и здраве" и РК „Спорт и здраве – Русе“
Работническият турнир по мини футбол се осъществи с подкрепата на Община Русе и е организиран от Българска работническа федерация "Спорт и здраве" и РК „Спорт и здраве – Русе“ Снимка: Община Русе

През уикенда игрищата в Спортен комплекс „Локомотив“ станаха арена на оспорвани битки между футболни отбори от русенски предприятия и фирми

 Работническият турнир по мини футбол се осъществи с подкрепата на Община Русе и е организиран от Българска работническа федерация "Спорт и здраве" и РК „Спорт и здраве – Русе“.

В надпреварата взеха участие 8 отбора от русенски компании, разпределени в две групи: ВиК ООД-Русе, ТД Митница Русе, Линамар Лайт Металс Русе ЕООД, Холеман България ООД, Ирим ЕООД, Интер Карс България ЕООД, ВИТТЕ Аутомотив България ЕООД и Еконт Експрес ООД.

След оспорвана битка финалът бе спечелен от отбора на Линамар Лайт Металс, който надигра с 3:0 представителите на Ирим. В крайното класиране трети завършиха служителите на Холеман България.

Призьорите бяха наградени с купи и медали от зам.-кмета на Община Русе Димитър Недев.

Според организатора на турнира Людмил Христов, спортът в свободното време е важно и необходимо средство в борбата срещу стреса и заседналия начин на живот. Ето защо основна цел на работнически клуб „Спорт и здраве“ е да провежда инициативи за разкриване, утвърждаване и развитие на работническия спорт в Община Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари