Осиротяло момиче всекидневно изпраща SMS-и на починалия си баща

0
Накрая получи отговор
Накрая получи отговор

Преди около четири години 23-годишната Чейстити Патерсън от САЩ губи своя баща. Въпреки това оттогава тя не пропуска ден, в който да му изпрати съобщение по телефона, за да му разкаже как е минал денят ѝ или какви трудности ѝ предстоят.

Разбира се, през последните четири години тя не е получила отговор на нито един от нейните SMS-и... но това се променя тези дни, когато телефонът ѝ внезапно я известява, че има получено съобщение от номера на баща ѝ, разказва Novini.bg.

Когато прочита дългото послание, момичето разбира, че през цялото това време е писала на човек, когото не познава, но с когото я свързва също загуба на изключително скъп човек.

"Здравей, миличка! Аз не съм баща ти, но през всичките тези четири години получавах твоите съобщения. Казвам се Брад и загубих своята дъщеря в катастрофа през август 2014 г. И твоите съобщения ме държат жив. Когато ми пишеш, зная, че е вест от Бога'', споделя ѝ в съобщението си непознатият мъж.

"Четох за страховете ти и мога да кажа, че си пораснала много. От години се канех да ти върна отговор, но се страхувах, че ще разбия сърцето ти'', пише мъжът.

За да докаже невероятната история, момичето е споделя част от кореспонденцията си с него.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари