Още 200 полицаи ще патрулират в София

0
Мярката ще бъде взета по повод тежката катастрофа на булевард "Сливница"
Мярката ще бъде взета по повод тежката катастрофа на булевард "Сливница"

Мярката ще бъде взета по повод тежката катастрофа на булевард "Сливница"

МВР ще осигури още 200 полицаи, които ще патрулират по улиците на София. Тази мярка обяви вътрешният министър Иван Демерджиев по повод тазседмичната тежка катастрофа на столичния булевард "Сливница", при която загинаха двама младежи:

"Патрулите в София са повече от 2 август, когато встъпих в длъжност, а скоро ще бъдат още повече като към тях ще се предадат близо 200 човека допълнително, които ще патрулират по улиците на София. И много бих искал да помоля тези, които имат отговорност към пътната безопасност, да не пренасочват всички въпроси към МВР. Не патрулите понякога, а добрата пътна маркировка, работещите светофари, сложените на място пътни знаци, сложените на място легнали полицаи - те са тези, които спасяват човешкия живот, ние не абдикираме от нашите задължения, ще ги спазваме".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари