МВР: Личен конфликт е причина за убийството на жена в София

0
Жертвата е търсила помощ от НПО, не е подавала сигнали до МВР, заяви министърът на вътрешните работи
Жертвата е търсила помощ от НПО, не е подавала сигнали до МВР, заяви министърът на вътрешните работи Видео: bTV

Жертвата е търсила помощ от НПО, не е подавала сигнали до МВР, заяви министърът на вътрешните работи

Жертвата не е подавала сигнали до МВР. На 3 април е постъпил сигнал от нейни близки, че нямат контакт с нея и не се е явила на среща, на която е трябвало да вземе детето си“.

Това коментира главният секретар на МВР Петър Тодоров по повод намереното тяло на убита жена в багажник на кола в София. По думите му личен конфликт е причина за убийството.

В рамките на няколко часа е задържано лицето, за което е събрана информация. По-късно е открито тялото на жената. Вече има образувано досъдебно производство. Двамата са имали връзка. В резултат на изострени отношения той е пристъпил към това брутално действие“, добави той, предаде bTV.

По информация на медията жената е имала притеснения за живота си и на работното си място е оставила бележка, в която пише, че ако се случи нещо с нея, трябва да се търси определен човек.

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев коментира, че проблемът с домашното насилие ескалира.

Нужна е по-добра комуникация между институциите и неправителствения сектор. Имало данни, че жертвата е потърсила помощ от НПО, но сигналът не е стигнал до МВР“, посочи Демерджиев.

Убитата жена бе намерена в багажник на кола в София. По непотвърдена информация на медията тялото е открита в трета кола - нито в нейната, нито в тази на заподозрения. Багажникът е бил затворен с полиуретанова пяна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари