"Оратница" ще открие световното първенство по художествена гимнастика

0
Зрителите и гостите на първенството ще се потопят в красотата и магията на страната ни чрез специално направен филм
Зрителите и гостите на първенството ще се потопят в красотата и магията на страната ни чрез специално направен филм

Група "Оратница" ще открие и закрие световното първенство по художествена гимнастика, което ще се проведе в зала „Арена Армеец“ между 10 и 16 септември 2018 г.

Шестимата млади български музиканти съчетават фолклорна музика с възпяване в православен стил, далечни аборигенски теми, хип-хоп, дъбстеп, трап, дръм едн бейс и неравноделни ритми. Те ще свирят на живо при откриването, когато зрителите и гостите на първенството ще се потопят в красотата и магията на страната ни чрез специално направен филм. Закриването пък ще е истински спектакъл, в който отново ще свири група "Оратница", пише Монитор.

Както е ясно световното си има и собствен химн. Песента се казва „Golden Girls“ и е създадена и изпълнена от Deep Zone Project. Тя е посветена както на нашите златни момичета, така и на магията на спорта да обединява хора от различни краища на света.

По време на снимките на видеото към „Golden Girls” бяха използвани над 40 залпа златен брокат. В него участват гимнастички и фенове от различни страни, но основната роля е поверена на талисмана на първенството Радина Филипова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари