Опашка от желаещи да карат кънки се изви в София

0
Десетки хора от всякакви възрасти избраха да прекарат съботния следобед на ледена пързалка „Юнак“
Десетки хора от всякакви възрасти избраха да прекарат съботния следобед на ледена пързалка „Юнак“ Снимка: БГНЕС

Десетки хора от всякакви възрасти избраха да прекарат съботния следобед на ледена пързалка „Юнак“

Тя се намира до Националния стадион „Васил Левски“. Опашката от желаещи да карат кънки на лед е огромна и постоянно идват все повече и повече хора, пише БГНЕС.

Родителите посещават ледената пързалка предимно заради децата си. Николай също е сред тях и е дошъл тук с детето си и ще се пробват да карат за първи път кънки.

Всъщност, ние решихме да дойдем на разходка в парка, защото времето е страхотно, но видяхме, че пързалката работи и естествено децата предпочетоха пързалката пред парка“, каза Мария, на която обстановката ѝ харесва.

Тодор Михайлов идва всяка година на ледената пързалка и я посещава редовно, когато работи. Днес той кара кънки с 5-годишния си син, който за възрастта си се справя доста добре на леда.

Реших в днешния ден да дойда на това прекрасно място, тъй като много харесвам зимните спортове и в частност кънките на лед“, заяви Симеон Пенев и допълни, че идва от 4 години на ледена пързалкаЮнак“. Той сподели, че му харесва и му носи коледно настроение, а фактът, че ледената пързалка е заобиколена от дървета и се намира в парка, още повече допринася за приятната атмосфера тук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари