Олигофрен търси жена

0
Селски принцеси се борят за сърцата на земеделците, които са сякаш събратя на Джорджано
Селски принцеси се борят за сърцата на земеделците, които са сякаш събратя на Джорджано

Риалитито „Фермер търси жена" потресе зрителите още с първия си епизод. Шоуто започна на 18 септември и още със старта не оправда очакванията на избралите да гледат Нова тв в петък вечерта, пише „Всеки ден".

Марин от Шуменско се оказа най-желаният фермер в държавата. Изискванията му втрещиха всички - той иска жената до него да е стройна, слаба, с малко и стегнато дупе, големи гърди, поддържана, умна, работлива и още доста качества, които никой не можа да запомни.

Самият Марин едвам фъфлеше като олигофрен, а говорът му беше далеч от правилната българска реч и драгият зрител се нуждаеше от субтитри на говора му. „Хубаво е, когато човек има изисквания, те да са основателни, а не един полуидиот да търси топ мацка", коментираха потресени зрителите в социалните мрежи. Те останаха с отворена уста от претенциите на първия фермер за кандидат-булките му.

Зърнопроизводителят от Шуменско Марин е шампион по мотоциклетизъм и е получил най-много писма от обожателки. Сред избраниците му имаше русокоса красавица, носителка на титлата „Мис Русе 2014", която далеч не беше с блестяща визия, управителка на заведение, която също като него се увлича по моторите, стройна пловдивчанка, която с усмивка заяви, че е готова да се „бие" за него, и самоуверена дама, претендираща, че няма конкуренция.

Според мнението на зрителите никое от момичетата не може да се похвали с хубава визия и класа. „Слаби са и всичко свършва дотам. Нито са красиви, нито чаровни, тип селски принцеси са, но и той не е „уау", а единствено претенциите му са високи", коментират кандидат фермерките.
Попитан какво ще прави бъдещата фермерска жена, Марин с нечленоразделна реч отвърна, че тя „ще се занимава с това да е красива, ще ходи на спа, маникюр и глезотии в близкия град".

24-годишният Петър от Генерал Тошево също не може да се похвали с блестяща визия. Младият зърнопроизводител имаше най-сериозно подкрепление при избора на жените, с които да се види лице в лице. Негови активни помощници бяха брат му, който направи първоначалното отсяване на кандидатките, и снаха му, която именно го записва за участие в предаването, защото той бил срамежлив.

Сред останалите фермери има производител на орехи и специалист по международно право от село Голямо Дряново. 29-годишният Славко от Монтана също попада в най-ухажваната фермерска петорка. Чаровният аграр не крие, че е бил предаван в любовта и затова търси искрено и честно момиче. Още в първия епизод именно той доказа, че любовта от пръв поглед е възможна дори по снимка. Точно това се случва, когато видя писмото на 25-годишната Екатерина от Украйна.

„Нещо ми подсказва, че трябва да е тя", казва Слави, когато видя нейната снимка и прочете писмото й.
Най-възрастния фермер е 47-годишният Камен от с. Черни Осъм. Той се занимава с дърводелство и иска да превърне къщата си в арт хотел. Камен заяви, че търси не перфектна, а ефектна жена.

„Къде са ги намерили тези. Това ли е представителната извадка на фермерите у нас? Пред тези типове Джорджано е светлини години напред", добавят зрители на шоуто.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари