Около 100 тунинговани автомобила участват в изложението на кея в Русе

3
Собствениците на колите са предимно от Румъния и България
Собствениците на колите са предимно от Румъния и България Снимка: Facebook / Maska Bulgaria

Собствениците на колите са предимно от Румъния и България

Около 100 тунинговани автомобила участват в изложение на кея в Русе, което е част от международния фестивал "Маска". Собствениците на колите са предимно от Румъния и България, съобщи организаторът на събитието Станимир Маринов, цитиран от БТА.

По думите му да имаш тунингован автомобил е скъпо удоволствие. "Цената за тунинга може да варира от 2000 до 100 000 - 200 000 лева. Няма точна граница. Зависи от бюджета, с който разполагаш. Едно от най-хубавите неща, които забелязвам на изложението е, че повечето собственици са си правили сами автомобилите. Събирали са си пари и са стигнали до големи висоти. Колите им имат едни от най-добрите оптични тунинги, които се предлагат в момента", обясни Маринов.

Програмата на фестивала днес включваше и шоу на най-силните мъже. Участниците в него се състезаваха в шест силови дисциплини, сред които теглене на камион, фермерска разходка с две тежести от по 140 кг, както и мъртва тяга с автомобил.

Фестивалът "Маска" подкрепя две каузи. Едната е безопасността по пътищата. По време на събитието се събират и благотворително средства за изграждане на воднор-ехабилитационен център за деца с двигателни и ментални проблеми. Той е проект на фондация "Александър Русев".

По време на миналогодишното издание на фестивала със събраните средства бе закупена вана за рехабилитация за деца с увреждания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    13
    Чопърчо
    Така, на всяка заря във Велико Търново да кажем гостите на градът и жителите си умират от кеф и хвалби, обаче тук, в Русе само някви старчоци се оплакват как им е шумно, светело им, пречело им да си гледат сапунките и т.н. Вие малоумни ли сте? Тук май само един и същ пише коментари под различни имена. Голям рев за всичко, трябва да забранят да се коментира тук.
  • 3
    12
    Чолаков
    Градът се е превърнал в това, което е сега заради жителите. Останаха само наркомани и стари привърженици на комунизма. Хвърлят си боклуците където им падне, псуват, карат като каруцари, мислят си, че са хванали господ за дедовия и тия дето внуците им са ги научили да пишат преди да умрат от свръхдоза само се оплакват в тоя сайт, ей такива останаха в тоя град.
  • -2
    11
    Пенко
    В тоя сайт съм се убедил, че коментират само дърти мастии. Как може по цял свят хората да се радват на разни мероприятия, тук каквото и да се направи се реве в коментарите. Аман от комуняги, все едно, че кея ще се разпадне. Храните сегашния кмет, а стария започна тоя ремонт. Аве духайте го, олд скуул хомота такива.
  • 17
    10
    ali reza 16 th
    Низки страсти ... за низки хора.
  • 18
    9
    Mm
    Milk Off, времето ти изтече. Не можех да си представя че преди 4 години гласуваме за лице, олицетворяващо глупостта, тъпащината, безразсъдието, некомпентността, безразличието на едно място. ТИ СИ СРАМ ЗА ГРАДА. Стой си на Нисово, никой не иска вече да те вижда. Колко трябва да си нагъл, да се кандидатираш отново за кмет!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари