Охранители тръшнаха не земята момиче инвалид

0
19-годишната Хана се е прибирала от болница, в която претърпяла мозъчна операция
19-годишната Хана се е прибирала от болница, в която претърпяла мозъчна операция

Шокиращо видео се върти в мрежата.

На него се вижда как момиче инвалид е тръшнато на пода и арестувано от охранители на летището на Мемфис в САЩ. По време на инцидента 19-годишната Хана Коен се е прибирала в родния Чатануга в щата Тенеси на 20 юни 2015 година, след като била оперирана в местна болница, съобщава Блиц.

Адвокатите ѝ твърдят, че по време на престоя ѝ в болницата тя е била подложена на лечение с радиация и е била оперирана от тумор в мозъка. Нейните способности да говори, чува, вижда и стои права са били ограничени.

Семейството на Хана е завело дело срещу летището заради нападението по дъщеря им. Според тях, атаката е нанесла „физически и емоционални травми на момичето” и на майка ѝ.

Инцидентът се е разиграл, когато момичето и майка ѝ преминавали през контролен пункт и се задействала аларма. Тийнейджърката се притеснила от алармата и охранителите се опитали да я претърсят. Поради състоянието си момичето не е разбрало какво се случва и не е сътрудничело при обиска. Тогава охранителите тръшнали на пода детето инвалид.

Майката се опитала да обясни защо детето ѝ се държи така, но охранителите ѝ попречили. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари