Огромни късове падат от фасадата на сграда в центъра на Русе

2

Сградата се намира на метри от Общината

Огромни късове падат от фасадата на сграда в центъра на Русе. Това става ясно от публикация на русенец в социалната мрежа. Кадри показват падналите парчета от сграда на улица "Борисова", която се намира на метри от Община Русе.

Според коментари под публикацията, отломките са паднали от жилищна сграда, поддръжката на която е отговорност на собствениците на апартаментите, а не на Общината. Собствениците обаче не вземат мерки, а задължение на Общината е да ги уведоми да се погрижат за имотите си и да им постави срок за изпълнение. Подадени са два сигнала по електронен път още миналата година, твърди авторът на публикацията.

При всички случая в момента не е гарантирана безопасността в района, а мястото е силно оживено и ежедневно оттам минават много хора, включително деца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Браво
    "Комунизмът" се разпада , спете спокойно деца. Това е добър знак, че нещата във властта не са добре и идва скорошното разпадане. Ще потърпим още малко лоши новини, ще чуем за несправедливо пострадали хора, но заключението е, че властта се разпада и това всъщност е голям повод да се радваме на такива новини. Разните им комунистически кметчета като Пенчо Милков, дъртия педераст Христо Белоев и останалите слуги скоро ще ги натикаме по затворите. Смърт на комунистическата сган! Да живей България!
  • 28
    1
    ...
    Живо олицетворение на упадъкът на града. Огромни късове летят от централни фасади. А ако някое Белгийско дете туристче беше пукнало със размазана глава, какво щяхте да обяснявате ? Давам пример с друга държава, защото за Българско дете нямаше да си направят труда и обяснение да дадат.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари